Bonkend bestaat 10 jaar

Een jubileum dat we vieren!

Dit 10-jarig jubileum is hét moment om terug te kijken op alle successen, prestaties en mijlpalen die we met Bonkend hebben bereikt. Dit hadden we natuurlijk nooit zonder onze fijne collega’s, opdrachtgevers en partners kunnen bereiken. Wij danken jullie daarvoor! 

Sanne Drieenhuijzen avatar
Geschreven door:
Leestijd:
2 minuten

Hoe het begon

In 2013 startte Coen het reclamebureau onder de naam Bonkend. Deze naam is natuurlijk niet zomaar gekozen, hij wilde namelijk spraakmakende projecten realiseren, waar je hart sneller van gaat kloppen. Jouw hart, of die van jouw klanten. We hebben met regelmaat onze huisstijl aangepast, maar de naam Bonkend is zo sterk, dat hij nooit in twijfel is gesteld.

Onze reis op Sectie-C

Gedurende de jaren hebben we heel wat locaties op Sectie-C bewoond. Coen startte op het terrein met fotograaf Maarten Coolen in een gezamenlijk atelier. Kort daarna huurde hij een kleine ruimte in het linker hoofdgebouw bij de hoofdingang. Eenmaal daar, kwam ik bij Coen werken en ben nooit meer weggegaan. Samen verhuisden we naar de grote loods, midden op het terrein om vervolgens terug te keren naar het hoofdgebouw. Ondertussen waren Hans en Claire ook aan boord. Ook Hans heeft het warme nest nooit meer verlaten. Nu zijn we verder gegroeid en inmiddels gevestigd in het rechter hoofdgebouw op de begane grond waar we een vette ruimte van 300 m2 hebben betrokken. Dit was nodig om verder te kunnen groeien en ons bureau te kunnen uitbreiden. Ondertussen werken we met een ijzersterk en op elkaar ingespeeld team van een kleine tien medewerkers. Hoe vet is dat!

“Bonkend – één sterk team”

Opdrachtgevers

Maar dit alles hadden we natuurlijk nooit kunnen verwezenlijken zonder onze geweldige opdrachtgevers. Hoe mooi is het dat je al 10 jaar lang voor de meest mooie en uiteenlopende merken mag werken. Food, cultuur, overheid, non-profit, retail, b-to-c en b-to-b. Hier komen wij ons bed voor uit. Op naar de volgende 10 jaar!

Vooruitblik

De afgelopen 10 jaar hebben we voor mooie klanten mogen werken, met de nodige afwisseling in opdrachten en branches. Dit willen we komende jaren graag blijven doen. Wij houden van afwisseling en uitdaging, want dat houdt ons scherp. We willen onze discipline verder uitbreiden, nieuwe branches betreden en nog veel meer toffe klanten aantrekken. Dat kan natuurlijk niet zonder een sterk en hecht team. Wij plakken er graag weer minimaal 10 mooie jaren aan vast. En let op, er staan nog heel veel mooie dingen te gebeuren. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

Daar wil je bij horen! 

Wil je bij dit geweldige team horen? Wij bieden jouw een plek waar je kunt groeien, uitgedaagd wordt en mensen je waarderen.