Ontdek het geheim van het verdwenen Katoenpad

Over het Katoenpad liepen vroeger de thuiswevers van Mierlo naar de textielfabrieken in Geldrop om hun werk af te leveren. De gezamenlijke geschiedenis van de kernen Geldrop en Mierlo ligt in de historische rol die ze hadden in de textielindustrie. De Gemeente Geldrop-Mierlo wil de inwoners van de gemeente zich meer en ook weer verbonden laten voelen met de dorpskernen en met elkaar.

Tegelijkertijd werd er een boek uitgebracht. Een spannend kinderboek die het geheim van het verdwenen Katoenpad onthuld. De characters uit dit boek zijn tot leven gewekt en er zijn diverse speelelementen op het pad geplaatst. Zo kan op deze locatie het verhaal worden verteld. Een leuke, leerzame en interactieve App maakt dit pad tot een ware beleving voor jong en oud. Ontdek het maar eens, als je durft!

Om dit belevingsconcept bekend te maken bij de doelgroepen is er een communicatieconcept ontwikkeld, waarin de look-and-feel en tone-of-voice voor dit merk is neergezet. De diverse offline en online middelen die we hebben gemaakt zorgen voor de gewenste uitstraling, merkbeleving en bekendheid. Neem hieronder maar alvast een voorproefje van dit unieke project.

Logo van het katoenpad
Katoenpad Molenheide
Map van het katoenpad
Het geheim van het verdwenen katoenpad
Digitale map van het Katoenpad
Katoenpad Maria's Herberg
App voor het katoenpad
Wegwijzer op de Molenheide
Magazine advertentie voor het Katoenpad
Leaflet van het Katoenpad (cover)
Leaflet van het Katoenpad (binnenkant)
Posters voor het katoenpad
Katoenpad signing