Moments to enjoy

Laat je verrassen en verleiden door ODAVI. Bubbels, Likeur, Gin en Low-Gin op basis van verse Hollandse aardbeien en fluweelzachte frambozen met toevoeging van enkel natuurlijke ingrediënten. Een unieke smaakbeleving!

ODAVI, het levenswater van ‘verloren’ vruchten, is een ode aan de Schotse prinses Oda, een blinde koningsdochter. Ze werd door haar vader weggezonden naar Luik om te bidden bij het graf van de heilige Lambertus. Daar gebeurde een wonder, ze kon weer zien! Terug in Schotland wilde Oda haar leven in dienst stellen van God, maar haar vader had andere plannen en wilde haar uithuwelijken. Vluchtend met een ekster aan haar zijde, kwam ze terecht in Rode, waar ze stierf in 726. Men kwam bidden bij haar graf, waarna een heiligverklaring volgde. Rode kreeg haar naam, Sint-Oda-Rode, later bekend als Sint-Oedenrode.

In dit groene hart van de Meierij, teelt Genson al sinds jaar en dag, vol passie, de lekkerste aardbeien en frambozen. Tussen dit prachtig fruit groeit af en toe een pareltje met een imperfectie. Dit was de aanleiding om Odavi in het leven te roepen en zo bij te dragen aan de vermindering van voedselverspilling. Geïnspireerd door het verhaal van Oda, vinden deze vruchten een wonderlijke bestemming in de smaakvolle producten van ODAVI.