Let’s Talk About… een sexy theater festival

Een taboe-doorbrekende campagne

Het Parktheater presenteert in november Let’s talk about Sex. Een sexy theaterfestival over het meest spraakmakende én meest vermeden onderwerp: seksualiteit. Seksuele normen veranderen en taboes worden doorbroken, openheid en tolerantie over de seksuele identiteit en haar uitingsvormen groeit. Tegelijkertijd wordt de seksuele moraal strenger, wordt er ge-slut-shamed en wordt de giftige hetero man gecanceld. Hoe staat het er voor met seksualiteit in Eindhoven? Parktheater wil uitnodigen tot gesprekken hierover met een serie prikkelende theatervoorstellingen, openhartige talks, een zinnenprikkelend diner en extravagante feestjes in november.

Iris van Roij avatar
Geschreven door:
Leestijd:
2 minuten

Parktheater heeft het initiatief genomen om themamaanden op te starten waar ook andere Eindhovense cultuurinstellingen aan deel kunnen nemen. Het Parktheater wil met theater uitnodigen tot een gesprek met verschillende generaties en vanuit verschillende invalshoeken en telkens andere thema’s bespreekbaar maken in de stad.

Om dit alles gestalte te geven, is de hulp van Bonkend ingeschakeld. De totale programmering neemt Parktheater zelf voor haar rekening.

Wij richten ons met name op de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit, die raakvlakken heeft met de stijl en identiteit van Parktheater, maar wel neutraal genoeg is voor de andere participerende cultuurinstellingen.

De eerste themamaand vind plaats in november 2022, met als thema ‘Seks’. Er zijn voorstellingen en talks afgewisseld met kunst. Restaurant BIJ13 serveert tijdens deze themamaand een speciaal menu ter ere van dit festival, met als titel: de Smaak van Seksualiteit.

Zichtbaarheid

Bonkend ontwikkelde diverse uitingen voor deze themamaand. Denk hierbij aan offline uitingen zoals een postercampagne langs de toegangswegen van Eindhoven, advertenties in magazines en een uitgebreide programmaflyer.

Een programmering,
om je vingers bij af te likken

Social media

Parktheater is zeer actief op de sociale media kanalen. Bonkend heeft templates ontworpen die Parktheater zelf kan inzetten om de diverse voorstellingen te promoten en zo awareness te creëren. Daarnaast hebben we diverse intro’s en outro’s ontwikkeld, zodat de aangeleverde filmpjes geheel in de stijl van de themamaand gebruikt en gepromoot kunnen worden.

Ben je ook benieuwd naar de rebranding die we voor Parktheater ontwikkelden?