PARKTHEATER EINDHOVEN

MAAK KENNIS MET DE VERSCHILLENDE GEZICHTEN VAN HET PARKTHEATER…

Brand identity
visuele identiteit
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
webdesign
campagnes
signing
programmagids
social media

Een grote rol

Parktheater Eindhoven is één van DE culturele trekpleisters van het zuiden. Met meer dan 450 voorstellingen in een theaterseizoen, van een uitje voor de familie tot een prachtige opera en van een avondje cabaret tot urban dance, is het Parktheater in Eindhoven the place to be voor een avondje UIT!

Wat begon met de vormgeving van de nieuwe programmagids, mondde uit tot een complete rebranding voor dit bijzondere merk. Wij zijn trots dat we hier een belangrijke rol in hebben mogen spelen. Bonkend bracht alle uitingen in één lijn: van huisstijl tot programmagids, van e-ticket tot signing op het gebouw.

Meer dan jij

De uitdaging van deze rebranding zat voor een groot gedeelte in de communicatie naar de verschillende doelgroepen. Met dit nieuwe communicatieconcept kan het Parktheater veel beter vertellen wat het allemaal in huis heeft en doet.

Ieder segment heeft een eigen kleur, waar de ontmoeting en verbinding vanaf spat. Er is tenslotte meer dan jij… denkt, voelt, proeft, hoort, ziet, ruikt, vermoedt, veronderstelt of droomt. Zo kan het Parktheater bijdragen aan een mooiere wereld.

parktheater poster 1
parktheater poster 2
parktheater poster 3
parktheater poster 4

Het DNA in alle uitingen

Deze nieuwe visuele identiteit wordt momenteel doorgevoerd in alle uitingen, online en offline. De meeste uitingen worden door Bonkend ontwikkeld, maar we helpen ook graag mee door de juiste handvatten te bieden. Zo kan het Parktheater ook zelf aan de slag. Een duidelijk brandbook en overzichtelijk huisstijlhandboek ligt onder alle uitingen. Wanneer onze expertise toch nodig blijkt te zijn, kijken wij graag met ze mee.

“Geweldig om te zien hoe een creatief idee zich ontpopt tot een complete rebranding.”

Hans, art director

Meer dan een programmagids

De nieuwe programmagids, daar waar alles ooit mee begon. De hele “meer dan jij” rebranding komt hier bij elkaar. Kleurrijk, speels en vol met geweldige voorstellingen. Deze ingeslagen weg leent zich uitstekend als podium om alle voorstellingen in de spotlights te zetten.

Ik wil meer zien!