Let’s Talk About…

een sexy theater festival

Een taboe-doorbrekende campagne

Let’s Talk About Sex is een festival over seks of een oversekst festival over het meest spraakmakende én meest vermeden onderwerp, seks dus. Want seks is hot! Seksuele normen veranderen, taboes worden doorbroken, queerness, openheid en tolerantie vieren hoogtij. Tegelijkertijd wordt de seksuele moraal strenger, worden sluts-geshamed en wordt de giftige hetero man gecanceld.Hoe staat het er voor met seks in Eindhoven? Parktheater wil met theater uitnodigen tot een gesprek, met verschillende generaties en vanuit verschillende invalshoeken. In een serie voorstellingen, talks, films en feestjes in november doet Parktheater een dappere poging om seks anno nu te bevatten. Voor iedereen, M/V/X, queer of hetero.

Parktheater heeft het initiatief genomen om themamaanden op te starten waar ook andere Eindhovense cultuurinstellingen aan deel kunnen nemen. Zo wordt de samenwerking versterkt en krijgt het gekozen onderwerp een extra dimensie. Parktheater wil in de toekomst meerdere keren per jaar verschillende samenwerkingen aangaan en telkens andere thema’s bespreekbaar maken in de stad.  

Om dit alles gestalte te geven, heeft Parktheater de hulp van Bonkend ingeschakeld. De totale programmering

neemt Parktheater zelf voor haar rekening. Wij richten ons met name op de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit, die raakvlakken heeft met de stijl en identiteit van Parktheater, maar wel neutraal genoeg is voor de andere participerende cultuurinstellingen.  

De eerste themamaand vind plaats in november 2022, met het thema ‘Seks’. Er zijn voorstellingen en talks afgewisseld met kunst. Restaurant BIJ13 serveert de hele maand een speciaal menu ter ere van dit festival, met als titel: de Smaak van Seksualiteit. 

Zichtbaarheid

Bonkend ontwikkelde diverse uitingen voor deze themamaand. Denk hierbij aan offline uitingen zoals een postercampagne langs de toegangswegen van Eindhoven, advertenties in magazines en een uitgebreide programmaflyer.  

Een programmering,
om je vingers bij af te likken

Social media

Parktheater is zeer actief op de sociale media kanalen. Bonkend heeft templates ontworpen die Parktheater zelf kan inzetten om de diverse voorstellingen te promoten en zo awareness te creëren. Daarnaast hebben we diverse intro’s en outro’s ontwikkeld, zodat de aangeleverde filmpjes geheel in de stijl van de themamaand gebruikt en gepromoot kunnen worden. 

Ben je ook benieuwd naar de rebranding die we voor Parktheater ontwikkelden? Bekijk dan hier de case.  

Geïnspireerd? Neem dan gerust contact met ons op.