AVNUE

EEN REBRANDING WAAR JE WOW TEGEN ZEGT

Brand strategy
kernwaarden
archetype
missie/visie
why/how/what
kapstokhaakje
brandstory

Brand identity
naamontwikkeling
visuele identiteit
tone of voice
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
print
webdesign
animatie
autobelettering
online media content
point of sale
signing
giveaways
interieurplan

Totale rebranding met naamontwikkeling

Audio TV Centrum in Eindhoven is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van audio, tv en complete thuisbioscopen. Zij zorgen voor audiovisuele totaaloplossingen passend in ieder interieur, van verbouwing tot nieuwbouwwoning. Echter dekte de oude naam ‘Audio TV Centrum’ de lading niet meer. Tijd voor the next step!

Bonkend heeft de opdracht gekregen om een rebranding door te voeren. We ontwikkelden een nieuwe naam, een effectieve strategie, een communicatieconcept en we werkten diverse middelen uit. Van logo-ontwerp tot drukwerk, social media, webdesign en giveaways. Alles heeft een nieuwe look en feel gekregen. Daarnaast gaven we een passend interieuradvies om het merk ook in de winkel tot leven te laten komen!

Meer dan alleen een logo

Tijdens de strategische sessies gingen we op zoek naar de kern en het DNA van dit mooie Eindhovense bedrijf. De waarden die werden opgehaald zorgden ervoor dat we op zoek gingen naar een unieke en onderscheidende naam in deze branche. Na het maken van een shortlist werd er gekozen voor de naam ‘AVNUE’. Deze naam staat voor een optimale beleving van audio en video: ‘AV’. Bij AVNUE wijzen ze je de weg in de wereld van beeld en geluid. Om de naam kracht bij te zetten ontwikkelden we de pay-off our drive | your wow. Hierin wordt de passie en de missie van AVNUE gecombineerd: het creëren van een wow-gevoel. In iedere ruimte, voor iedereen!

mockups-design.com

Belettering

De bussen kregen een totale make-over. We ontwierpen een pakkend design dat op de huidige bussen werd gemonteerd. Nu is AVNUE goed zichtbaar onderweg en op locatie!

Aan alles gedacht

We creëerden een totaalconcept voor AVNUE. Denk aan offline middelen zoals drukwerk van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier en advertenties, maar ook promotionele giveaways in de vorm van luxe draagtassen en wijnverpakkingen. Online zorgden we voor een passende social media strategie. Ook maakten we hier de transitie van Audio TV Centrum naar AVNUE zichtbaar. Zelfs het interieuradvies voor de winkel namen we voor onze rekening. Binnen werd de verlichting aangepast naar een warme koperkleur en pasten we de moderne huisstijl van AVNUE toe. Van wandbekleding tot en met de prijskaartjes. We creëerden een pakkende video bij de ingang van de winkel, zorgden voor beachflags en adviseerden om op het pand zwarte gevelaccenten aan te brengen in combinatie met een strakke belettering op de ramen. Dit maakt het plaatje compleet!

Webdesign

Voor de website van AVNUE maakten we enkel het design. Omdat de website in eigen beheer ontwikkeld is en bijgehouden wordt, was de wens om de bestaande website te behouden maar wel een visuele update geven. Toch een volledig nieuwe website nodig? Geen probleem! Wij werken nauw samen met Wepplin, onze digital agency.