NBG HYPOTHEKEN

EMPLOYER BRANDING LAAT ZIEN WIE JE BENT EN WAAR JE VOOR STAAT

Brand experience
webdesign
webdevelopment

Employer branding at its finest

In tegenstelling tot een corporate website, kun je je met een werken-bij website optimaal presenteren en positioneren als werkgever, en potentiële werknemers direct aanspreken en overtuigen. De website vertelt een eerlijk verhaal over de werksfeer, voorwaarden en cultuur en geeft een positief beeld van de organisatie.

Kandidaten kunnen eenvoudig zoeken, filteren en navigeren door de vacatures en zich aanmelden voor een job-alert. Een eerlijk verhaal, de werksfeer, voorwaarden en cultuur geeft een positief beeld van de organisatie. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Coen.

“Een overzichtelijke site met een mooi design dat de functionaliteit niet in de weg zit.”

Glenn, Digital Developer bij Wepplin

Website ontwerp

Een goed vormgegeven website is van groot belang! Het is het visitekaartje van de organisatie en geeft weer waar je als merk voor staat, en uiteindelijk hoe de opdrachtgevers en potentiële klanten het merk zien, voelen en ervaren. De website geeft in de meeste gevallen de eerste indruk van het bedrijf weer. Het is dan ook belangrijk dat dit perfect aansluit bij de corporate identity van het merk en duidelijk en herkenbaar is voor de doelgroep.

Ik wil meer zien!