Wepplin. Jouw partner in maatwerk WordPress oplossingen.

Wepplin en…

Jouw organisatie

Wij bieden maatwerk oplossingen voor jouw digitale wereld, waar anderen stoppen gaan wij door en we nemen je hierin mee. Het liefste regelen wij alles voor jouw website. Vanaf de eerste strategische sessies, naar het design, de ontwikkeling en uiteraard de hosting en het beheer ervan. Al deze facetten hebben wij in-house en daardoor perfect op elkaar afgestemd.

We willen op een fijne manier samenwerken met onze opdrachtgevers. We gaan samen op zoek naar de wensen, eisen en toekomstdromen voor jouw website. We houden elkaar scherp en dat zie je terug in het eindresultaat van onze producties.

Jouw website

Websites ontwikkeld door Wepplin herken je eenvoudig aan het sterke ontwerp dat is afgestemd op jouw merkidentiteit. De gebruiksvriendelijke werking – voor bezoeker en beheerder – en de optimalisaties in snelheid en SEO. Onze websites zijn ontwikkeld met een langetermijnvisie en bewegen mee met je organisatie.

Wepplin werkt exclusief met WordPress, het meest populaire open-source content managementsysteem ter wereld. Door voor WordPress te kiezen, kies je voor vrijheid en flexibiliteit. Geen vervelend systeem wat nooit meewerkt, maar een massief ecosysteem van oplossingen.

Corporate websites

Een corporate website voor de beginnende organisatie en de bewezen multinational.

Onze corporate websites blinken uit in design en werking. Prachtige websites die gemakkelijk te navigeren en te door jouw teams te bewerken zijn. Jouw organisatie staat immers nooit stil en je website dus ook niet.

Branding websites
Leadgeneratie websites
Event websites
Recruitment websites

Online platformen

Persoonlijke omgevingen, financiële vergelijkers en communities.

Online platformen bestaan in allerlei maten en vormen. Een ding hebben ze gemeen: ze vormen de spin in het web van jouw organisatie. Of het nu vergelijkingswebsite is voor verzekeringen en financiele producten of een portal is voor je werknemers, dankzij onze kennis van het internet nemen wij je mee in het maken van jouw perfecte platform.

Vergelijkingswebsites
Nieuwsplatformen en blogs
Web & Mobile Apps
Leerplatformen
Interne wiki’s

E-commerce websites

Online verkopen, of dat nou vrachtwagenonderdelen zijn of alcoholische dranken.

Wij helpen jou om online te verkopen, dit doen we door samen met jou naar alle processen rondom jouw salesfunnel te kijken. Hoe zit het met je voorraad- en orderbeheer en hoe verzend je je pakketten? Al deze systemen komen samen op je webshop en zijn idealiter direct gekoppeld zodat de verkoop zo soepel als het maar kan verloopt. Wij bouwen jouw e-commerce website op maat in WordPress + WooCommerce, een bewezen open source oplossing.

B2C Webshops
B2B Webshops
Online catalogussen

Een team van technische creatievelingen, 
op een inspirerende locatie

Wepplin en Bonkend zijn gevestigd op het inspirerende terrein van Sectie-C in Eindhoven. De uitstraling en creativiteit van het terrein is overal te voelen. Dat leidt tot supervette concepten, vrolijke mensen en positieve vibes.

FX.nl

Geen ingewikkelde keuzemenu’s maar snel de beste deal!

FX.nl

Geen ingewikkelde keuzemenu’s maar snel de beste deal!

Trots op onze merken!

Samenwerken?

Wepplin bestaat uit creatieve experts die samen met jou aan de slag gaan. We werken graag samen, want dan leveren we de beste producties op. Wil je vrijblijvend kennismaken, of heb je al een specifieke vraag waar we je mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

Rob Migchels

Team lead Wepplin

[email protected]
+31 40 369 04 01