FX.NL

GEEN INGEWIKKELDE KEUZEMENU’S, MAAR SNEL DE BESTE DEAL!

Brand strategy
brandstory

Brand identity
visuele identiteit
tone-of-voice
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
webdesign
webdevelopment

Online vrij vergelijken

Op fx.nl vergelijk en kies je zelf de beste financiële producten. Of het nu gaat om de laagste hypotheekrente, de goedkoopste lening, de hoogste spaarrente of interessante beleggingen. Op FX.NL laten we alle opties zien, zodat jij de beste kunt kiezen. Vrij vergelijken noemen we dat.

Voor deze oudste vergelijkingssite van Nederland, heeft Bonkend de branding en visuele identiteit, maar ook het webdesign en webdevelopment voor haar rekening genomen. In dit geval is de website gebouwd en ontwikkeld door Wepplin, onze digital agency.

De kracht van samenwerken

De vergelijkingssite is in nauwe samenwerking met de ICT afdeling van onze opdrachtgever tot stand gekomen. Door de know-how en expertise van de opdrachtgever aan onze expertise te koppelen ontwikkelden we een product dat voldoet aan alle eisen en wensen, die vooraf werden bepaald. Het resultaat mag er zijn. Een herkenbare en duidelijke uitstraling die de gebruiker aanspreekt en zorgt voor de gewenste conversie.

Hoe werkt het?

FX.nl is 100% onafhankelijk. De website toont de financiële producten van alle aanbieders en de goedkoopste staat bovenaan. Simpel toch? Heb je een mooie deal gevonden, dan kun je direct online een aanvraag starten. Besparen was dus nog nooit zo eenvoudig.

“In deze website komen alle facetten van webdevelopment en programmeren aan bod!”

Rob, Developer Wepplin

Ik wil meer zien!