LA | ARCHITECTEN & INGENIEURS

EEN BRANDING MET MEER LEF, UITDAGING EN EEN TIKKELTJE BRUTALITEIT

Brand strategy
kernwaarden
archetype
missie/visie
why/how/what
kapstokhaakje
brandstory

Brand identity
naamontwikkeling
visuele identiteit
tone-of-voice
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
webdesign
digitale nieuwsbrief template
social media template

Wij maken indruk

Na een succesvolle introductie van de nieuwe naam en identiteit is LA Architecten Ingenieurs toe aan de volgende stap. Bonkend werd gevraagd om na te denken en uitwerking te geven aan deze rebranding met een nieuw kapstokhaakje. LA is ondertussen ingetrokken op hun eigen ontwikkelde locatie in Veghel, een supergave en inspirerende plek in een schitterend gebied tussen historie, mensen, gebouwen en water. Een creatieve broedplaats waar de volgende stap gezet kan worden.

Stijlvaste iconen

Voor LA Architecten Ingenieurs ontwikkelden we ook een nieuwe iconen set. Deze representeren ieder een eigen markt waarbinnen zij werken. De iconen passen naadloos in de nieuwe huisstijl die we gecreëerd hebben en ze zorgen voor een fijne onderverdeling van alle projecten op o.a. de website.

Website ontwerp

Wat deze website reflecteert is het grote aantal aan mogelijkheden. De pagina’s zijn open, luchtig en dynamisch. Je komt binnen op een fijne bedrijfsfilm, de iconen geven gelijk een overview en de projecten eronder vallen als een puzzel in elkaar. De website is gemaakt om je er fijn doorheen te bewegen.

Wepplin maakte dat mogelijk met hun webdevelopment. Zij verzorgden niet alleen de voorkant, maar maakten hem ook gebruiksvriendelijk áchter de schermen. Dát maakt indruk!

“Een moderne en herkenbare uitstraling met allure!”

Iris, Designer

Een bedrijfsfilm die aanspreekt

LA heeft ervoor gekozen om een bedrijfsfilm in samenwerking met Bonkend te ontwikkelen. Zo worden de sterke en unieke kanten van de organisatie in beeld gebracht. De doelgroep wordt op een effectieve manier benaderd: niet lezen maar zien! LA geeft je een kijkje achter de schermen en laat zo zien wat ze allemaal in huis hebben.

Ik wil meer zien!