PEOPLE WITH SKILLS

EEN NIEUW ‘BRAND’ VOOR TECHNISCH TALENT

Brand strategy
kernwaarden
archetype
missie/visie
why/how/what
kapstokhaakje
brandstory

Brand identity
naamontwikkeling
visuele identiteit
tone-of-voice
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
print
webdesign
webdevelopment
online media templates

Er is steeds meer behoefte aan praktische, technische mensen

People with Skills verbindt professionals in de techniek met mbo werk- en denkniveau uit de EU met opdrachtgevers in Nederland. De specialisaties zijn elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica binnen de luchtvaart-, scheepsbouw-, en maakindustrie.

People with Skills is het nieuwe zusterbedrijf van WFS PRO, dat zich in tegenstelling tot People with Skills inzet voor theoretisch opgeleid technisch talent. Ze vroegen Bonkend om de volledige visuele identiteit te ontwikkelen.

People with Skills

“People with Skills”; een krachtige en veelzeggende naam, waarbij de mens centraal staat. Het benadrukt de focus op talent en skills, wat goed past bij een bedrijf dat zich richt op praktisch geschoolde professionals. De naam weergeeft direct het gedachtegoed van het merk.

Op zoek naar talent

People with Skills is altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers én naar nieuw talent, vandaar de pay-off ‘we have talent’. Door middel van het gele kader zetten wij talent in de spotlight.

Online zichtbaar

Bonkend ontwikkelde de website en social media templates voor People with Skills. Op de homepage zie je direct de call-to-action ‘zoek naar je toekomstige baan’. De website biedt een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke ervaring. Er vinden regelmatig updates plaats met nieuwe vacatures door middel van een API-koppeling. Informatie is gemakkelijk te vinden. En de website functioneert zowel op desktops als mobiele apparaten.

Meet People with Skills

In deze campagne wordt People with Skills letterlijk geïntroduceerd door ‘people with skills’. In de campagne staan drie werknemers centraal die elk hun eigen achtergrond hebben in de techniek. De campagne wordt uitgerold over een periode van tijd waarin we de drie werknemers steeds beter leren kennen. Zo laten we zien waar ze vandaan komen, wat ze nu doen en waar ze nog heen willen. Door herkenbare verhalen te gebruiken, inspireren we mensen om ook via People with Skills in de techniek te werken.

Ik wil meer zien!