AMB

EEN NIEUWE IDENTITEIT EN EEN NIEUWE NAAM.

Brand strategy
kernwaarden
archetype
missie/visie
why/how/what
kapstokhaakje
brandstory

Brand identity
naamontwikkeling
visuele identiteit
tone-of-voice
look and feel
beeldtaal
typografie

Brand experience
webdesign
digitale nieuwsbrief template
social media template

Experts in akoestische oplossingen & totaalafbouw

AMB heeft jarenlange ervaring en enorm veel vakinhoudelijke expertise op het gebied van unieke, hoogwaardige akoestische oplossingen en totaalafbouwprojecten.

Bonkend heeft de opdracht gekregen om een Rebranding door te voeren. We maakten een brandbook waarin de strategie, het communicatieconcept, het kapstokhaakje en een doorkijk naar diverse middelen is uitgewerkt. De huisstijl en website hebben we tot in detail uitgewerkt.

amb stationary

Corporate identity

Tijdens de strategische sessies kruipen we diep in de poriën van de organisatie. We gaan op zoek naar de kern en het dna, en willen weten waar de medewerkers ’s morgens hun bed voor uitkomen. De WHY! We bepalen missie, visie, kernwaarden en zelfs een archetype. Als we dat bepaald hebben, gaan we aan de slag met de merkidentiteit en het communicatieconcept. 

De look and feel en tone of voice moeten naadloos aansluiten bij de waarden van de organisatie. We. Make. Difference. De nieuwe slogan voor AMB, zegt precies waar het bedrijf in uitblinkt en wat hun onderscheidend vermogen is, namelijk dat ze experts zijn in hoogwaardige akoestische oplossingen en totaalafbouw projecten en het verschil maken! 

Website ontwerp

Voor de website van AMB maakten we enkel het webdesign. De prachtige foto’s van hun projecten komen goed naar voren in dit ontwerp. Er is oog voor detail en het is geen standaard website, net zoals ze zelf ook geen standaard zijn. AMB heeft ervoor gekozen om de website zelf te ontwikkelen. Maar dat kunnen wij natuurlijk ook verzorgen. Hiervoor hebben wij Wepplin in het leven geroepen. Onze digital agency!

“Een moderne en herkenbare uitstraling met allure!”

Iris, Designer